Zelníky

recept

400 g hladké mouky, 1 vejce, 20 g droždí, 75 g másla,1,5 dl mléka, sůl, cukr, náplň: 250 g bílého zelí, 100 g másla, 1 menší cibule, sůl. cukr, půl citronu.
Z ingrediencí vypracujeme těsto, přikryjeme utěrkou a necháme vykynout. Na nádivku najemno nakrájíme zelí, na másle zpěníme cibulku, přidáme zelí a podusíme. Ochutíme cukrem, solí a citronovou šťávou. Z těsta uděláme placky, na ně poklademe nádivku, přehneme a přitiskneme. Pečeme na pomoučeném plechu do zlatova. Ještě teplé potřeme rozpuštěným máslem, pocukrujeme.

STRÁNKY JSOU VE VÝVOJI

Stránky po čas zobrazování tohoto okna nebudou fungovat správně, nebo se nebudou zobrazovat vůbec.

webové stránky by měly zcela fungovat za:

dní
hodin
Aktualizace stránek by měla být dokončena.